Friday, August 19, 2011

BTR: Betulkah BTR still single?? :/

salam blog...

saya confused..:/ betul kew yang kendall , logan , carlos n james masih still single lagi...?? pelik kan,,:(
kalau mereka semua masih single napew dalam facebook mereka buat relationship dengan seseorang..hah??
dalam satu youtube mereka (btr) cakap yang mereka mahukan perempuan british sahaja n meraka juga kata yang mereka semua still lagi single..nie youtube nyerr ->http://www.youtube.com/watch?v=prAIvviopT8

contoh kendall:-
dalam facebook kendall buat relationship also married ngan katelyn tarver, dan ade juga dan ariana grande..knape yee?

contoh logan:-
dalam facebook logan pun buat relationship also married ngan erin zariah sander and ariana grande..btul ke hubugan nie???

contoh carlos:_
dalam facebook carlos ade lah jugak wat relationship..dgn siapa tu mmg tak tahu..:/

contoh james:-
dalam facebook james adelah juga buat realtionship dgn seseorang...selalunye jumpe dia relate dgan miranda cosgrove and victoria justice...

(james and carlos tak de gambar klu nak tgk jugak cari dalam facebook..)

nie vume analisis saye shaja...(klu ade ape2 tambah pada komen)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...






Big Time Rush

Big Time Rush
My Big Brothers Forever ♥